Auto huren op Istanbul Airport // vergelijk autoverhuurders

Je kunt gemakkelijk een auto huren op Istanbul Airport. Er zijn een groot aantal autoverhuurbedrijven actief op de luchthaven. De kantoortjes van de bedrijven zitten in de aankomsthal, je loopt erlangs als je het vliegveld verlaat. Sommige verhuurbedrijven zijn bekend: Avis, Alamo, Budget, Enterprise, Europcar, Goldcar, Hertz, National en Sixt. Er zijn ook minder bekende verhuurbedrijven aanwezig zoals Avec, Central, Çizgi, Comet, Dokay, Euronet, Gareta, Green Motion, Lux, Payless en Ülger. Er zijn dus genoeg autoverhuurbedrijven te kiezen op het vliegveld van Istanbul.

Wil je enkel naar het centrum, dan kun je er ook voor kiezen om een taxi te nemen naar jouw accommodatie. Dit is goedkoper dan dat je misschien denkt.

auto huren op istanbul airport

Auto huren op Istanbul Airport

Je kunt moeilijk de prijzen opzoeken van elke verhuurder die auto’s verhuurt op Istanbul Airport. Want, zijn de verzekeringen wel gelijk? Sommige autoverhuurders rekenen administratiekosten, anderen hebben geen full/full regeling waardoor je veel meer betaald voor je benzine en hem eigenlijk leeg moet inleveren. Daarom is er EasyTerra. Dit Nederlandse bedrijf werkt niet met alle verhuurders samen omdat niet alle bedrijven even betrouwbaar zijn. Om de autoverhuurders in prijs en klasse auto goed te kunnen vergelijken, is er EasyTerra.